Снимка trafficnews.bg Тази Коледа ще бъда различна за един млад пловдивчанин.

...
Снимка trafficnews.bg Тази Коледа ще бъда различна за един млад пловдивчанин.
Коментари Харесай

Зов за помощ: Младият Кристиан от Пловдив е тежко болен, има нужда от вас

Снимка trafficnews.bg  

Тази Коледа ще бъда друга за един млад пловдивчанин. Едва на 26-години Кристиан Стоянов е диагностициран с множествена склероза. Фаталната новината го застига преди два месеца след болки в кръста и други общи недоволства, написа trafficnews.bg .

Първите недоволства били преди 4-5 години, когато младежът усетил изтръпване на дясното ходило, само че защото признаците бързо отшумели, той не допускам, че положението му е толкоз съществено. Междувременно заболяването се е развивала и последователно забелязал по какъв начин стартира да влачи леви си крайник при походка. Последвали латентни фази и обостряния, а заболяването го връхлита с цялостна мощ преди няколко месеца. 

Към този миг Кристиан към този момент е в инвалидна количка, едвам става от леглото - уязвимост, зашеметяване, неспособност да управлява, а от време на време и усеща краката си от кръста на долу, го затварят у дома. Семейството му мъчно се оправя с новината, само че стартира борба с подлата болест. Те се обърнаха към екипа на TrafficNews.bg с молба апелът им за помощ да доближи обществото на благодетели.

Освен рехабилитации, към момента фамилията на Кристиан не се е спряло на лекуване, защото стандартното лекуване включва инвазивно лекуване с интерферон, само че това поврежда други функционалности на тялото. Те обмислят алтернативно лечение в Индия, при което редица заболели от множествена склероза са съумели да забавят заболяването и да възстановят уврежданията.

Семейството на Кристиан обаче не може да си разреши лекуване в чужбина, по тази причина майка му моли за помощ. " Единственото значимо нещо е да се оправи, той би трябвало да се оправи ", има вяра тя и изрича благодарности към всички благодетели, които ще дадат вярата за сина ѝ. Помогнете на Кристиан да се лекува в чужбина:

Титуляр на дарителската сметка е Кристиан Стоянов.

IBAN: BG62 UNCR 7000 1523 1401 93 /за левове/

IBAN: BG35 UNCR 7000 1523 1401 94 /за евро/

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР